Banden 

Autobedrijf Arts in Druten beschikt over een grote voorraad zomer- en winterbanden en de juiste apparatuur om uw banden vakkundig te monteren, uit te lijnen, balanceren en te wisselen. Ook kunnen we uw zomer- en/of winterbanden veilig en onder de juiste temperatuur opslaan in het verwarmde Bandenhotel.

De uitlijnspecialist van de regio!
Het is verstandig om regelmatig uw auto, bestelwagen of camper uit te lijnen, te balanceren en zo onnodige bandenslijtage te voorkomen. Bij de uitlijning van uw auto regelen we dat de wielen worden bijgesteld tot deze weer loodrecht op de grond en evenwijdig aan elkaar staan. Bij het balanceren van de banden wordt gezorgd dat het wiel weer zonder trillingen kan rollen bij bepaalde snelheden.

Zomer- en winterbanden verwisselen
Wanneer het kouder wordt en de winter weer voor de deur staat, is het verstandig om tijdig uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Als de weerstemperatuur onder de 7 graden Celsius komt, dan is het verstandig om uw zomerbanden te laten verwisselen. Met winterbanden bent u verzekerd van een betere wegligging, een kortere remweg en uw doet langer met uw zomerbanden. Wij van Autobedrijf Arts nemen die zorg uithanden en kunnen uw bandenwissel vakkundig verzorgen en desgewenst uw zomer- of winterbanden opslaan in onze verwarmde Bandenhotel.

Grote voorraad banden in het magazijn en een Bandenhotel!
Om u snel van dienst te kunnen zijn heeft Autobedrijf Arts een grote voorraad aan zomer- en winterbanden. Ook kunnen we u zomer- en winterbanden op de juiste temperatuur en voordelig opslaan in onze Bandenhotel. Dus als u geen ruimte heeft in uw garage om uw zomerbanden te stallen, geen probleem! Laat uw zomerbanden overnachten in ons bandenhotel, hier verblijven ze veilig en onder de ideale temperatuurcondities. Laat u deskundig adviseren en kom eens langs...

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 06 - 10 22 75 77 of vul HIER het contactformulier in op onze website.

Autobedrijf Arts Druten

 

Autobedrijf Arts Druten