Autobedrijf Arts in Druten...
Onderhoud, reparatie, APK keuring en verhuur van alle personenauto's, bestelwagens, campers en aanhangwagens!
 

Autobedrijf Arts heeft zich gespecialiseerd in alle automerken.
Al geruime tijd is Autobedrijf Arts een begrip en vertrouwd adres in de autobranche en kunt u aan de Nijverheidsweg 18 in Druten terecht van kleine werkzaamheden tot grote reparaties. Dit is ook niet verwonderlijk, want in al deze jaren hebben wij aan onze klanten dezelfde hoge kwaliteit geleverd. Respect en gastvrijheid zijn kenmerken die u absoluut van ons kunt verwachten. Uiteraard staan service en vakmanschap ook hoog in het vaandel en kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Al jaren spelen wij in op de behoeftes van de veeleisende automobilist en of dat nu is voor onderhoud, reparatie, APK Keuring, nieuwe zomer- of winterbanden en of auto- en camperverhuur. Ons enthousiaste team nodigt u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf!

Historie
Na meer dan 20 jaar ervaring op gedaan te hebben in de automotive sector, werd er in 2005 besloten om voor mezelf te beginnen als Autobedrijf Arts. Door toenemende werkzaamheden werd er in 2010 besloten om een nieuw bedrijfspand neer te zetten in Druten. We zijn van een bedrijfsoppervlakte van 150 m2 naar 650 m2 gegaan. In het nieuwe pand zijn we van alle gemakken voorzien, zoals een verwarmde Bandenhotel en APK straat. Hierdoor beschikken over een grote voorraad zomer- en winterbanden, vakkundige apparatuur en kunnen we een snelle efficiënte APK keuring voor u doen.

Op het moment staat de auto technologie niet stil.
Hierdoor worden de auto’s steeds complexer door de nieuwe technieken, bijvoorbeeld de hybride en elektrische auto’s. Daarom is het belangrijk dat onze monteurs altijd up to date blijven. Dit wordt gedaan door middel van cursussen te volgen en trainingen. Maar ook onze gereedschappen en uitleesapparatuur wordt constant up to date gehouden zodat we altijd met de techniek mee kunnen gaan.

CamperverhuurDruten.nl en Vakantievolvo.nl
In 2018 heeft Autobedrijf Arts CamperverhuurDruten.nl en Vakantievolvo.nl overgenomen en kunnen ze u nog meer van dienst zijn met uw zomer- en wintervakantie. Overweegt u onze LUXE camper te huren, aarzel dan niet te lang en neem contact op met Camperverhuur Druten! Wij kunnen u adviseren en veel vertellen over het plezierig gebruik van een camper.

Wilt u een grotere auto en met een station Volvo V70 op vakantie? Of dat nu met de zomer- of wintervakantie is, geen enkel probleem bij Vakantievolvo.nlWij kunnen u adviseren en veel vertellen over het plezierig gebruik van een luxe ruime Volvo station V70. U hoeft geen grote investeringen te doen, maar kunt meteen zorgeloos aan uw vakantiereis beginnen. U huurt bij Vakantievolvo.nl al een luxe ruime Volvo station (met winterbanden en desgewenst een skibox) tegen het gunstige tarief van € 50,- (benzine) of € 65,- (diesel) per dag en kilometervrij!

Wilt u meer informatie, kom gewoon eens langs,
bel vrijblijvend 06 - 10 22 75 77 of vul HIER het contactformulier in op onze website.

Autobedrijf Arts Druten

 

Autobedrijf Arts Druten