Verhuur

Het moto van Autobedrijf Arts...
Één telefoontje en we regelen het verhuurvoertuig voor u!

Autobedrijf Arts heeft diverse auto’s, bestelwagens, campers, aanhangers en een autoambulance in de verhuur. Deze kunnen voor zowel een korte of lange periode gehuurd kunnen worden.
Alle verhuurvoertuigen zijn WA-verzekerd en bekeuringen, schades en eigen risico zijn voor uw eigen rekening.
De Prijzen van verhuur zijn op aanvraag. Ons enthousiaste team helpt u graag op weg... en nodigt u uit voor een bezoek aan ons bedrijf aan de Nijverheidsweg 18 in Druten!

CamperverhuurDruten.nl
In 2018 heeft Autobedrijf Arts CamperverhuurDruten.nl en Vakantievolvo.nl overgenomen en kunnen we u nog meer van dienst zijn met uw zomer- en wintervakantie. Overweegt u onze LUXE camper te huren, aarzel dan niet te lang en neem contact op met Camperverhuur Druten! Wij kunnen u adviseren en veel vertellen over het plezierig gebruik van een camper.

Vakantievolvo.nl
Wilt u een grotere auto en met een station Volvo V70 op vakantie? Of dat nu met de zomer- of wintervakantie is, geen enkel probleem bij Vakantievolvo.nlWij kunnen u adviseren en veel vertellen over het plezierig gebruik van een luxe ruime Volvo station V70. U hoeft geen grote investeringen te doen, maar kunt meteen zorgeloos aan uw vakantiereis beginnen. U huurt bij Vakantievolvo.nl al een luxe ruime Volvo station (met winterbanden en desgewenst een skibox) tegen het gunstige tarief van € 85,- per dag en kilometervrij!

Wilt u meer informatie, kom gewoon eens langs, bel vrijblijvend 06 - 10 22 75 77 of vul HIER het contactformulier in op onze website.

Autobedrijf Arts Druten verhuur

Autobedrijf Arts Druten